• Fischgerichte / Poisson / Fish plates / Pesci

    • Calamari an einer pikanten Tomatensauce

      19.50

      Calamars avec une sauce tomate épicé
      Calamary in a spicy tomato sauce
      Calamari piccanti in salsa al pomodoro piccante

    • Calamari im Bierteig serviert mit Tartarsauce

      19.50

      Calamars à la pâte a bière servis avec une sauce tartare
      Calamary in beer batter served with tartar sauce
      Calamari con pastella alla birra serviti con salsa tartare

    • Frische Eglifilet „schöne Fischerin“ in Butter gebacken

      39.50

      Aus Walliser-Zucht

      Filet de perche „belle poissonnière“ Frit au beurre
      Perch filet „beautiful fisher lady“Baked in butter
      Filetto di pesce persico „bella pescatrice” rosolato nel burro

    • Frische Eglifilet „Veveysanne“ in Butter gebraten an würziger Kräutersauce

      39.50

      Aus Walliser-Zucht

      Filet de perche „à la veveysanne“ Frit au beurre, avec une sauce aux fines herbes épicé
      Filet of Perch „Veveysanne“ fried in butter with an aromatic herb sauce
      Filetto di pesce persico „alla Veveysanne“ rosolato nel burro, con saporita salsa di erbe

    • Seezungenfilets „Caprice“ mit Früchten, Reis und Currysauce

      37.50

      Filet de sole „caprice“ avec des fruits, du riz et une sauce au curry
      Sole filet „Caprice“ with fruit, rice and curry sauce
      Filetto di sogliola „Capriccio“ con frutta, riso e salsa al curry

    • Seezungenfilets „Müllerinnen-Art“ in Butter gebacken

      37.50

      Filet de sole „à la meunière“ Frit au beurre
      Filet of Sole „Miller’s Wife“ fried in butter
      Filetto di sogliola „alla mugnaia“ cotto al forno con burro

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